INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM

Informacijsko-razvedrilni sistem v novi družini vozil Panda vključuje radio s 7-palčnim zaslonom na dotik, ki je združljiv z aplikacijama Apple CarPlay™ in Android Auto™. Povežite svoj pametni telefon sistemom Uconnect™ in poslušajte lastno glasbo ali kličite, ne da bi odvrnili pozornost s ceste.

APPLE CARPLAY™

Povežite svoj iPhone s sistemom Uconnect™ s 7-palčnim zaslonom in z govornim upravljanjem funkcije Siri ali na zaslonu na dotik upravljajte brezžični sistem Apple CarPlay™. Apple CarPlay™ je pametnejši in varnejši način uporabe telefona iPhone v vozilu. Omogoča vam, da pridobite navodila za pot, opravljate klice, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate glasbo storitev Apple Music ali Spotify, zvočne knjige ali poddaje, ne da bi odvrnili pozornost s ceste.

Za ogled združljivih naprav kliknite tukaj.

CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Družina novih vozil Panda je združljiva z aplikacijo Android Auto™. Ko pametni telefon povežete z vozilom, bo uporabniku prijazen vmesnik na 7-palčnem zaslonu sistema Uconnect™ prikazal vaše aplikacije. Upravljate lahko glasbo in stike ter z Google Zemljevidi raziskujete zemljevide in sproti spremljate prometne razmere neposredno na zaslonu na dotik, ne da bi ogrožali svojo varnost.

Uporaba aplikacije Android Auto na zaslonu vozila zahteva vozilo, združljivo s storitvijo Android Auto, telefon z operacijskim sistemom Android 5.0 ali novejšim in aplikacijo Android Auto™. Za ogled združljivih naprav kliknite tukaj.

Google, Google Play, Android Auto in Waze so blagovne znamke družbe Google LLC.

VEČ VARNOSTI, VEDNO

Nepričakovane ovire ne bodo več težava. Samodejno zaviranje v sili novi Pandi omogoča, da prepozna vozila pred seboj in, da bi preprečila trk, samodejno zavira v sili, če voznik ne ukrepa.