Raziskujte brezpotja s slogom. Povsod

Za raziskovanje potrebujete slog

Odbijači v barvi karoserije s svetlečo srebrno zaščito podvozja, stranske zaščitne letve, svetlo rdeča vlečna obroča in okrasne letve s posebnim logotipom Cross. To je slog.

Pogled v daljno obzorje

Panda Cross je serijsko opremljena z meglenkami in dnevnimi lučmi LED, ki zagotavljajo večjo vidljivost in varnost.

Pripravljena na vse – vedno

Panda Cross ima posebna lita platišča R15 z letnimi pnevmatikami 175/65. S Pando Cross boste torej dobili praktično razkošje.

Pustolovščina v različnih odtenkih

Čeprav ima rada rumeno barvo Sole, je na voljo v vseh barvah najboljših pustolovščin. Kakšne barve bo vaša naslednja pustolovščina?

Strešni nosilci

Brez strešnih nosilcev se vaše raziskovanje hitro konča. Zato so pri Pandi Cross strešni nosilci del serijske opreme.

Podrobnosti Pande Cross

Panda Cross ima kromiran zaključek izpušne cevi. Zakaj ne bi smele biti tudi najmanjše podrobnosti privlačne?

Udobje v Pandi Cross. Terenski duh. Znotraj in zunaj.

Terenski pustolovec znotraj in zunaj

V Pandi Cross lahko konfiguracijo sedežev prilagodite svojim potrebam: to omogočata sovoznikov sedež, ki se zloži v mizo, in zložljiva zadnja klop, deljiva v razmerju 60 : 40.

Drzen značaj, drzna barva

Ekskluzivna oblika notranjosti z naravno tkanino v prelivajoči sivi barvi in rjavimi vstavki iz eko usnja. Za resnično zavidljiv značaj.

Prebudite divjo plat

Vsaka pustolovščina ima svojo glasbo: zato vam Panda Cross ponuja ukazne tipke na volanskem obroču in nov avtoradio Uconnect s predvajalnikom MP3 in 6 zvočniki, ki ga lahko prek tehnologije Bluetooth povežete s pametnim telefonom.

Privlačna in praktična

Podobno kot oblika zunanjosti Pande Cross ima tudi drzna armaturna plošča v rjavi barvi veliko značaja. V odlagalni predal lahko shranite vse stvari, ki jih potrebujete na poti, od klobuka do službenih dokumentov.

Potujete z veliko opreme?

Če izberete Pando Cross, ste pustolovec, če ste pustolovec, veliko potujete, in če veliko potujete, potrebujete veliko prostora za vse, kar želite vzeti s sabo. Brez skrbi: Panda Cross ponuja toliko prostora v prtljažniku, da boste lahko s sabo vzeli vse, kar želite.

Premika gore

Prevažate velike predmete? V Pandi Cross bo to mogoče zaradi pomične in zložljive zadnje klopi, deljive v razmerju 60 : 40, in sovoznikovega sedeža, ki se zloži v mizo. Če zunaj dežuje, imate lahko piknik kar v potniški kabini.