P(RED)VIDEN ZA POZITIVNE SPREMEMBE

(RED) in FIAT: edinstveno partnerstvo, ki se z vsakim nakupom vozila (PANDA)RED bori proti pandemiji in ustvarja najbolj etično in relevantno serijo. (RED) je organizacija, ki si prizadeva in deluje v boju proti izrednim globalnim zdravstvenim razmeram, kot sta AIDS in COVID; vsakič, ko kupite izdelek (RED), vaš nakup sproži donacijo Globalnemu skladu za podporo preventive, zdravljenja, svetovanja, testiranja, izobraževanja in storitev oskrbe za skupnosti, ki to najbolj potrebujejo. Zato smo se s ponosom pridružili tej izkušnji in ustvarili model (PANDA)RED: da vam omogočimo biti del tega.

P(RED)NOSTI ZA DOBRO POČUTJE

(PANDA)RED prinaša popolnoma nov komplet izdelkov (FIAT)RED: za zdravo vzdušje v potniški kabini.

ANTIALERGENSKI FILTER POTNIŠKE KABINE

Antialergenski filter klimatskega sistema v potniški kabini je bil obdelan z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,99 % v času obdelave) proti bakterijam in virusom, kar preprečuje ponovno aerosolizacijo v kabini vozila. Na učinkovitost obdelave vplivajo pogoji uporabe vozila, v vsakem primeru pa je treba filter zamenjati, kot je navedeno v načrtu za vzdrževanje vozila.

SEDEŽI

Tkanina sedežev je bila obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (do 95 % v času obdelave*) proti virusom in bakterijam, s podaljšano zaščito skozi čas**.

*Ti odstotki se nanašajo na osrednji del sedeža (sedišče in naslon). Nasloni za glavo so izključeni iz obdelave.
**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe sedeža, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 6.000 ciklih simulirane uporabe več kot 90 %.

VOLANSKI OBROČ

Oblazinjenje volanskega obroča je bilo obdelano z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem proti bakterijam in glivicam(> 99,9 % v času obdelave), s podaljšano zaščito skozi čas*.

**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe volanskega obroča, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 3.000 ciklih simulirane uporabe več kot 99,9 %.

PRTLJAŽNI PROSTOR

Tkanina prtljažnega prostora je bila obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem proti virusom in bakterijam (> 99,99 % v času obdelave*), s podaljšano zaščito skozi čas*.

**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe obdelanih delov, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 800 ciklih simulirane uporabe več kot 99,99 %.

(RED) NA PRVI POGLED

Ko se odločite za model (PANDA)RED, ne izberete le Pande v drugi barvi; odločite se za spremembo. Ko boste izstopali na cesti, bo vaš namen – zahvaljujoč edinstvenemu partnerstvu z (RED) – še bolj sijoč.

MALI LOGOTIP, KI NAREDI VELIKO RAZLIKO

Morda je to majhna podrobnost, toda celo majhen logotip na stebričku B lahko naredi veliko razliko, ko je (RED).

(RED) PRIDIH SLOGA

Rdeča pokrova ogledal sta morda videti kot majhna podrobnost, vendar predstavljata širšo sliko. Avtomobil z višjim namenom.

NIČ VAS NE MORE USTAVITI

Z DRL LED lučmi in meglenkami ne bo meglene noči, s katero se vaša (PANDA)RED ne bi mogla soočiti.

ZAVRTITE KOLO ŠARMA

15-palčna platišča Style so zasnovana in izdelana tako, da boste zasijali.

(RED) NA ČRNI

V modelu (PANDA)RED izstopajo privlačni črni sedeži z logotipom FIAT, izdelani iz tkanine SEAQUAL® MARINE PLASTIC*, ter poudarjeni z rdečimi okrasnimi šivi.

* SEAQUAL® MARINE PLASTIC je nova trajnostna, popolnoma sledljiva surovina podjetja SEAQUAL INITIATIVE iz morskih odpadkov. Surovina SEAQUAL® MARINE PLASTIC je 100 % izdelana iz morske plastike. SEAQUAL® MARINE PLASTIC se uporablja v blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih naslonov. 21 % tkanine sedežev je narejeno iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC (uporabljena na blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih) in 79 % iz običajnega poliestra.

VARNO KRMILJENJE

Z rokami na volanu se boste zaradi njegove antibakterijske obdelave in odličnega oprijema vedno počutili zdravo in varno.

(RED) JE NOVA ČRNA

V kabini modela (PANDA)RED boste našli črno armaturno ploščo, ki vas bo popeljala v (RED) svet.

(RED) OD GLAVE ... DO PET

Pozornost do detajlov je pomembna. V svoji novi (PANDA)RED boste takoj opazili sprednje in zadnje tepihe znamke Mopar®.