BREZHIBNA VOŽNJA, SAMO SPROSTITE SE

Tehnološko napredna, varna, italijanska: Panda.

BLUE&ME™ TOMTOM LIVE 2

Z dotikom ali glasovnim ukazom lahko pregledujete funkcije, ki so na voljo na zaslonu sistema TomTom. Ta vam omogoča popolnoma varno uporabo mobilnega telefona s tehnologijo Bluetooth®, hitrejši prihod na cilj in poslušanje vaše najljubše glasbe. Vse to v enem sistemu.

TIPKE ZA UPRAVLJANJE NA VOLANU

GUMB START&STOP

MINIMALNA PORABA, MAKSIMALNA ZABAVA

Start&Stop: v koloni se motor izklopi in se ponovno zažene, ko je to potrebno. Kazalnik prestave (GSI) prikazuje, kdaj je treba pretakniti v višjo ali nižjo prestavo.
Zmanjša porabo goriva in vaše skrbi.

PANDINA GLASBA

Z radijskim sistemom Hi-Fi in šestimi zvočniki boste med vožnjo s Pando lahko poslušali čudovito glasbo.
Poslušajte svojo ljubezen do vožnje.

ZAŠČITNI OBLAK

Uživajte v popolnoma varni vožnji. Panda je opremljena s pritrditvenimi točkami Isofix kot del serijske opreme, ki omogočajo pritrditev otroških sedežev in zagotavljajo varnost vaših malčkov. Štiri zračne blazine – dve sprednji (na voznikovi in sovoznikovi strani) in dve okenski – bodo zagotovile vso potrebno varnost ob nesreči ali trčenju.

ŽELEZNA PANDA

Za varnejšo vožnjo je karoserija Pande izdelana iz jekla z visoko trdnostjo in ima nadzorovane zmečkljive cone za zaščito ob čelnem trčenju. Ta funkcija pomeni, da je Panda varen in čvrst avtomobil, ki lahko zagotovi vso potrebno varnost.

SISTEM ZA PREPREČEVANJE POŠKODB VRATU

Panda je resnično mislila na vse. Številne funkcije za zagotovitev vaše varnosti vključujejo tudi vzglavnike s sistemom za preprečevanje poškodb vratu ob verižnih trčenjih.