Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 9.490 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 9.490 €


PUNTO JE AVTOMOBIL, KI NAM JE VŠEČ

Všeč nam je zaradi notranjosti, ki združuje slog in udobje, všeč nam je zaradi značilnih naprednih linij, všeč nam je zaradi elegantno športnega sloga. Všeč nam je, ker je Punto.

940x380cerchi2

PAKET PO VAŠIH ŽELJAH

Punto vam ponuja različne rešitve, s katerimi bo dobavljena oprema izpolnjevala vse tehnološke in funkcionalne potrebe. Paketi so prilagojeni vam, da jih lahko sami raziščete in obogatite svojega Punta z opremo, ki bolje zadovoljuje vaše potrebe. Skupaj s Fiatom izberite paket, ki vam najbolj ustreza.

ŠPORTNA ELEGANCA

Podobno kot sprednja stran ima tudi zadnji odbijač – ki je spet v barvi karoserije – novo obliko. Zadnje meglenke in luči za vzvratno vožnjo so še vedno nameščene v spodnjem delu, vendar imajo zdaj podolgovato obliko ter se zlivajo s površino okrog njih. Oznaka Punto, ki je enake barve kot oznaka Fiat in je stilizirana s piko rubinasto rdeče barve, izstopa na sredini zadnjega dela.

AVTOMOBIL ZA NASLOVNICE

Z devetimi barvnimi možnostmi je Punto pripravljen, da se predstavi na asfaltnih brveh, kjer bo fotografiran z vseh kotov. V sicilia oranžno, passion rdečo, riviera modro … kako boste oblekli svojega Punta?

PRILAGOJENA KLIMATSKA NAPRAVA

Z dvopodročno klimatsko napravo lahko spreminjate temperaturo v potniškem prostoru tako, da bo ustrezala vam in potnikom.

UDOBNO SE NAMESTITE

Popularen ali trendovski? Puntova nova notranjost je pripravljena, da vas sprejme z uporabnim udobjem denima ali vas razvaja z izjemno kakovostno črno tkanino Castiglio. Eleganca in uporabnost sta združeni v notranjosti. Udobno se namestite na sedeže, prevlečene s prefinjenimi materiali, ki lahko zadovoljijo vse vaše potrebe. Sedeži v paketu opreme Easy so izdelani iz denima in so na voljo v dveh različnih možnostih navpičnih šivov, rdeči ali sivi. Paket opreme Lounge vključuje sedeže, ki zaradi zgradbe in stranske opore objamejo telo ter imajo na naslonjalu obris mesta. Sedeži v različici Sport so prevlečeni s posebno tehnično tkanino z veliko mero osebnosti. Popolna povezava med slogom in tehnologijo, ki vam vedno zagotavlja najboljše.

PREDAL

UDOBNA KONČNA OBDELAVA