VSAKDANJE ŽIVLJENJE PO VAŠE

Naj vas vodijo odločitve: novi model Tipo iz družine Life je zasnovan tako, da vam olajša vsakodnevno mobilnost ter vanjo vnese več veselja in radosti.

Fiat Tipo Easy je lahko vaš za 13.990 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Tipo 1.0 T3 GSE 74 kW (100 KM) Easy in že vsebuje redni popust. Ob nakupu vozila s FIAT Financiranjem prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Odslej se vam ni treba več odločati med udobjem in slogom. Z novim modelom Tipo iz družine Life dobite oboje. Spoznajte ga in pustite, da vas navduši.

Odkrijte več

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Novi Tipo iz družine Life je opremljen z najnaprednejšo tehnologijo. S številnimi varnostnimi sistemi bo vaša vožnja potekala brezskrbno in varno. Dobrodošli v novem modelu Tipo Life.

Odkrijte več

MOTORJI

Pri modelu Tipo iz družine Life lahko izbirate med bencinskim ali dizelskim motorjem. Z novim Uconnect™ 5, informacijsko-razvedrilnim sistemom nove generacije, so inovacije končno prilagojene vašim potrebam. Pri tem pa se vam ni treba odpovedati slogu.

Odkrijte več