P(RED)VIDEN ZA POZITIVNE SPREMEMBE

(RED) in FIAT: edinstveno partnerstvo, ki se z vsakim nakupom vozila (TIPO)RED bori proti pandemiji in ustvarja najbolj etično in relevantno serijo. (RED) je organizacija, ki si prizadeva in deluje v boju proti izrednim globalnim zdravstvenim razmeram, kot sta AIDS in COVID; vsakič, ko kupite izdelek (RED), vaš nakup sproži donacijo Globalnemu skladu za podporo preventive, zdravljenja, svetovanja, testiranja, izobraževanja in storitev oskrbe za skupnosti, ki to najbolj potrebujejo. Zato smo se s ponosom pridružili tej izkušnji in ustvarili (TIPO)RED: da vam omogočimo biti del tega.

 

P(RED)NOSTI ZA DOBRO POČUTJE

Fiat (TIPO)RED prinaša popolnoma nov komplet izdelkov (FIAT)RED: za zdravo vzdušje v potniški kabini.

ANTIALERGENSKI FILTER POTNIŠKE KABINE

Antialergenski filter klimatskega sistema v potniški kabini je bil obdelan z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,99 % v času obdelave) proti bakterijam in virusom, kar preprečuje ponovno aerosolizacijo v kabini vozila. Na učinkovitost obdelave vplivajo pogoji uporabe vozila, v vsakem primeru pa je treba filter zamenjati, kot je navedeno v načrtu za vzdrževanje vozila.

SEDEŽI

Tkanina sedežev je bila obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (do 95 % v času obdelave*) proti virusom in bakterijam, s podaljšano zaščito skozi čas**.

*Ti odstotki se nanašajo na osrednji del sedeža (sedišče in naslon). Nasloni za glavo so izključeni iz obdelave.
**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe sedeža, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 6.000 ciklih simulirane uporabe več kot 90 %.

VOLANSKI OBROČ

Oblazinjenje volanskega obroča je bilo obdelano z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,9 % v času obdelave) proti bakterijam in glivicam, s podaljšano zaščito skozi čas*.

** Sodeč po laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe volanskega obroča, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 3.000 ciklih simulirane uporabe več kot 99,9%.

ZABLESTITE Z (RED)

Fiat (TIPO)RED ni le popolno vozilo za vaš aktiven življenjski slog; je avtomobil, ki naredi razliko.
Zahvaljujoč partnerstvu z (RED) boste zasijali na ulici z višjim namenom.

VEČ KOT SAMO LOGOTIP

Celo majhna podrobnost, kot je logotip na stebričku B, lahko naredi veliko razliko, ko je rdeče (RED) barve.

AVTOMOBIL, KI ODRAŽA VAŠ SLOG

Rdeča pokrova ogledal sta privlačna elementa na novem modelu (TIPO)RED.

(RED) IN ICE: STRASTNO IN KUL

Uživajte ob pogledu na dodatke v barvi Ice Matte na vozilu (TIPO)RED, kot so strešne letve, drsne plošče, stranske zaščitne letve, spodnji del maske in okvirja meglenk ter kljuke na vratih.

KOLESA

17-palčna mat črna aluminijasta platišča diamond cut bodo dala vašemu (TIPO)RED popolnoma nov videz.

GLOBOKA SPROSTITEV

V modelu (TIPO)RED izstopajo novi črni sedeži, izdelani iz tkanine SEAQUAL® MARINE PLASTIC*, z logotipom FIAT in rdečimi dvojnimi šivi.

*SEAQUAL® MARINE PLASTIC je nova trajnostna, popolnoma sledljiva surovina podjetja SEAQUAL INITIATIVE iz morskih odpadkov. Surovina SEAQUAL® MARINE PLASTIC je 100 % izdelana iz morske plastike. SEAQUAL® MARINE PLASTIC se uporablja v blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih naslonov. 25 % sedežne tkanine je narejeno iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC (uporabljena na blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih) in 75 % iz običajnega poliestra.

OTIPLJIVA ODLIČNOST

Doživite edinstveno vozno izkušnjo z modelom (TIPO)RED z volanskim obročem in prestavno ročico z mehkim oprijemom ter črnimi okrasnimi šivi.

(RED) JE NOVA ČRNA

V kabini modela (TIPO)RED boste našli črno armaturno ploščo, ki vas bo bo popeljala v (RED) svet.

TEPIHI

Vsak detajl šteje, tudi ko gre za tepihe. Okrijte srednje in zadnje avtomobilske tepihe znamke Mopar®.