Fiat Tipo City Cross je lahko vaš*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Tipo 1.0 T3 GSE 74 kW (100 KM) City Cross in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila s FIAT Financiranjem prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Tipo iz družine Cross prinaša svežino in dinamičnost. S privlačno zunanjostjo in z udobno notranjostjo bo vaše potovanje prijetnejše kot kdajkoli prej. Spoznajte ga in pustite, da vas navduši.

Odkrijte več

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Tipo iz družine Cross vas bo s tehnologijo nove generacije in z najsodobnejšimi varnostnimi sistemi prijetno presenetil. Vstopite v svet udobja in inovacij. Dobrodošli v modelu Tipo iz družine Cross.

Odkrijte več

MOTORJI

Pri modelu Tipo iz družine Cross lahko izbirate med bencinskim, dizelskim ali hibridnim motorjem. S sistemom Uconnect™ bo vožnja sproščena, povezana in zabavna. Odkrijte informacijsko-razvedrilni sistem nove generacije, ki je bolj uporaben, zmogljivejši in vsebinsko bogatejši.

Odkrijte več