Oblika in zunanjost

Sodoben, eleganten in prostoren. Ponuja dovolj prostora, ki ga potrebujete zase, za svoj vsakdan in družino.

Dnevne luči LED in žarometi so vgrajeni v vodoravno mrežo hladilnika s kromiranimi deli.

V dolžino meri 4,57 metra, v širino 1,79 metra in v višino 1,51 metra.

Prtljažnik s prostornino 550 litrov vključuje prilagodljivo dno prtljažnika Magic Cargo Space, ki omogoča, da z eno roko prilagajate njegovo velikost.

Notranjost in prostor

Košarkarji, dobrodošli

Praktičen, udoben in prijazen za voznika in vse potnike, tudi tiste najvišje: v notranjosti modela Tipo Station Wagon lahko udobno sedi do 5 zelo visokih odraslih – do višine 1,87 metra na sprednjih sedežih in do 1,80 metra na zadnji klopi –, saj imajo vsi dovolj prostora za komolce. Da ne omenjamo prostora za noge, ki je največji v razredu.

Upravljanje z enim dotikom

Samo malo iztegnite roko in že boste imeli popoln nadzor nad vozilom Fiat Tipo, od kamere za vzvratno vožnjo do sistema za satelitsko navigacijo – vse je na dosegu roke.

Pretegnite si noge!

Fiat Tipo Station Wagon je zasnovan za udobje: zato ponuja največji prostor v notranjosti v razredu, zlasti kar zadeva prostor za noge spredaj in zadaj. Vožnja mora biti sproščujoča, kajne?

Tehnologija Uconnect

Fiat Tipo Station Wagon serijsko vključuje tehnološko napredne funkcije, ki jih zagotavlja sistem Uconnect s 7-palčnim HD zaslonom na dotik, ki vozniku in potnikom omogoča dostop do namenskih uporabnih in razvedrilnih aplikacij.

Odlagalni predali

Fiat Tipo Station Wagon bo poskrbel za vse stvari, ki jih vzamete s sabo, saj ponuja 9 odlagalnih predalov z 12 litri skupne prostornine.

Udobna vožnja

Tkanina ali eko usnje? Ergonomski sedeži v modelu Tipo Station Wagon so udobni in zagotavljajo oporo, poleg tega pa jih odlikujeta tudi lep videz in uporabnost, od voznikovega sedeža z nastavljivim ledvenim delom do tretjega vzglavnika na zadnji klopi. Tako boste lahko potovali v popolnem udobju.

Deljiva/zložljiva zadnja klop

Preklopna in zložljiva zadnja klop, deljiva v razmerju 60 : 40, omogoča podaljšanje tovornega prostora na 180 centimetrov.

Voznikov sedež

Volanski obroč, stopalke in sedeži so popolnoma poravnani, nastavitev ledvenega dela voznikovega sedeža pa omogoča enega najudobnejših položajev za vožnjo v razredu.

Velik avtomobil s tipkami za upravljanje na dosegu roke

Fiat Tipo Station Wagon je velik, toda kljub temu so najpogosteje uporabljene tipke za upravljanje, od glasnosti zvoka do tehnologije Bluetooth, na dosegu roke.

Prostor za vse

Nekaj od številnih odlagalnih predalov v modelu Fiat Tipo je skritih v elementih za zagotavljanje udobja, recimo v sprednjem in zadnjem naslonu za roke.

Prtljažnik

Vanj lahko spravite vse svoje življenje. In vse, kar želijo s seboj vzeti vaši otroci.  Ob tem pa bo prostor tudi za psa.

Lahko dostopen prtljažnik s prostornino 550 litrov, nizkim nakladalnim pragom brez roba ter prilagodljivim dnom prtljažnika Magic Cargo Space za povečanje prostornine in prilagodljivosti. Da ne omenjamo preklopne in zložljive zadnje klopi, ki omogoča popolnoma raven tovorni prostor dolžine do 1,80 metra.

Dovolj velik za vsako priložnost

Otroški voziček ali velik kovček? Čudovita starinska omarica ali oprema za kampiranje? Tipo Station Wagon vam ponuja 550 litrov prtljažnega prostora, da vam nikoli ne bo treba izbirati.

Magic Cargo Space

Dno prtljažnika lahko prilagodite s samo eno roko. Če želite največjo prostornino, ga spustite, če pa želite spodaj položiti tovor, ga blokirajte v položaju pod kotom 40°. Poleg tega dve snemljivi stranski pregradi omogočata, da lahko popolnoma brez skrbi vanj zložite majhne predmete.