Posebna ponudba za vozila iz zaloge
Že za 11.990 EUR*Fiat Tipo Street je lahko vaš že za 11.990 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Tipo 1.4 16v 70 kW (95 KM) Street in že vsebuje redni popust v višini 3.900 EUR. Ob nakupu vozila preko Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno storitev Fiat 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

DIZAJN

Tipo Street je zasnovan, da osvoji mesto. Ustvarjen je za ljudi, ki vedo kaj želijo. Brez dvoma boste izstopali iz množice, ko boste sedeli za volanom Tipa Street. Z litimi platišči R16 v sijajno črni barvi, zatemnjenimi zadnjimi stekli in estetskimi podrobnostmi maske hladilnika, je videz modela Tipo Street drzen. Ekskluziven logotip »Street« in dnevne LED luči z meglenkami še dodatno zaokrožijo že tako popoln videz. V notranjosti pa vas razvajajo kljuke vrat v črni barvi črno-sivi sedeži in podrobnosti, ki še dodatno poudarijo močan značaj vozila.

MOTORJI

Potovati v stilu je izjemno. Ko sedete za volan  Tipa Street pa ne le, da potujete v stilu, ampak tudi skrbite za okolje. Motorji različice Street so namreč opremljeni z Euro 6d-temp motorji, z manjšim vplivom na okolje.*

Tipo Street je na voljo na petvratni različici, z motorjem 1.4 16v 70 kW (95 KM).

SLOG IN UDOBJE

Dizajn Tipa Street vam ponuja vrhunsko udobje, tako za voznika, kot tudi za potnike. Slog, dovršen z različnimi podrobnostmi in dvobarvni črno-sivi sedeži vas ne pustijo ravnodušne. Tipo se lahko pohvali z največjim prostorom za noge v segmentu. Prav tako pa vas razveseli tudi velik prtljažni prostor, saj je prostora dovolj za vso opremo. Torej, kaj še čakate? Izberite popolno svobodo gibanja. Izberite svojega Tipa Street.

* Povprečna poraba goriva: 8,6 – 7,9 l/100 km. Emisije CO2: 198 – 185 g/km. Uradna vrednost emisijske stopnje: Euro 6D-temp. Specifične emisije NOx: 0,0581 – 0,026 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobnejše informacije in pogoji jamstva Fiat 5 Plus so na voljo na www.fiat.si. Slike so simbolične. Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, Dunajska cesta 122, SI-1000 Ljubljana.