Že za 12.390 EURDIZAJN

Novi Tipo Street je zasnovan, da osvoji mesto. Ustvarjen je za ljudi, ki vedo kaj želijo. Brez dvoma boste izstopali iz množice, ko boste sedeli za volanom novega Tipa Street. Po zaslugi novih litih platišč R16 v sijajno črni barvi, zatemnjenih zadnjih stekel in estetskih podrobnosti maske hladilnika, je videz modela Tipo Street še bolj drzen. Ekskluziven logotip »Street« in dnevne LED luči z meglenkami še dodatno zaokrožijo že tako popoln videz. V notranjosti pa vas razvajajo kljuke vrat v črni barvi črno-sivi sedeži in podrobnosti, ki še dodatno poudarijo močan značaj vozila.

MOTORJI

Potovati v stilu je izjemno. Ko sedete za volan novega Tipa Street pa ne le, da potujete v stilu, ampak tudi skrbite za okolje. Motorji različice Street so namreč opremljeni z Euro 6d-temp motorji, z manjšim vplivom na okolje.*

Tipo Street je na voljo na petvratni različici, z motorjem 1.4 16v 70 kW (95 KM).

SLOG IN UDOBJE

Novi dizajn Tipa Street vam ponuja vrhunsko udobje, tako za voznika, kot tudi za potnike. Slog, dovršen z različnimi podrobnostmi in dvobarvni črno-sivi sedeži vas ne pustijo ravnodušne. Tipo se lahko pohvali z največjim prostorom za noge v segmentu. Prav tako pa vas razveseli tudi velik prtljažni prostor, saj je prostora dovolj za vso opremo. Torej, kaj še čakate? Izberite popolno svobodo gibanja. Izberite novi Tipo Street.

* Povprečna poraba goriva: 8,6 – 7,9 l/100 km. Emisije CO2: 198 – 185 g/km. Uradna vrednost emisijske stopnje: Euro 6D-temp. Specifične emisije NOx: 0,0581 – 0,026 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobnejše informacije in pogoji jamstva Fiat 5 Plus so na voljo na www.fiat.si. Slike so simbolične. Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, Dunajska cesta 122, SI-1000 Ljubljana.