VSAKDANJE ŽIVLJENJE PO VAŠE

Naj vas vodijo odločitve: novi model Tipo Station Wagon iz družine Life je zasnovan tako, da vam olajša vsakodnevno mobilnost ter vanjo vnese več veselja in radosti.

Fiat Tipo Station Wagon Easy je lahko vaš za 13.990 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Tipo Station Wagon 1.0 T3 GSE 74 kW (100 KM) Easy in že vsebuje redni popust. Ob nakupu vozila s financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Odslej se vam ni treba več odločati med udobjem in slogom. Z novim modelom Tipo Station Wagon iz družine Life dobite oboje. Spoznajte ga in pustite, da vas navduši.

Odkrijte več

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Novi Tipo Station Wagon iz družine Life je opremljen z najnaprednejšo tehnologijo. S številnimi varnostnimi sistemi bo vaša vožnja potekala brezskrbno in varno. Dobrodošli v novem modelu Tipo Life.

Odkrijte več

MOTORJI

Tipo Station Wagon iz družine Life poganja učinkovit in varčen bencinski motor. Z novim Uconnect™ 5, informacijsko-razvedrilnim sistemom nove generacije, so inovacije končno prilagojene vašim potrebam. Pri tem pa se vam ni treba odpovedati slogu.

Odkrijte več