Fiat Tipo Station Wagon je lahko vaš od 19.007 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Tipo Station Wagon 1.0 T3 GSE 74 kW (100 KM) Tipo in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila s FIAT Financiranjem prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Odslej se vam ni treba več odločati med udobjem in slogom. Z modelom Tipo Station Wagon dobite oboje. Spoznajte ga in pustite, da vas navduši.

Odkrijte več

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Tipo Station Wagon je opremljen z najnaprednejšo tehnologijo. S številnimi varnostnimi sistemi bo vaša vožnja potekala brezskrbno in varno. Dobrodošli v novem modelu Tipo Station Wagon.

Odkrijte več

MOTORJI

Pri modelu Tipo Station Wagon lahko izbirate med bencinskim, dizelskim ali hibridnim motorjem. S sistemom Uconnect™ bo vožnja sproščena, povezana in zabavna. Odkrijte informacijsko-razvedrilni sistem nove generacije, ki je bolj uporaben, zmogljivejši in vsebinsko bogatejši.

Odkrijte več