Strinjam se z uporabo piškotkov


Osnovna cena: 14.490 €
Popust: 3.500 €
Že za 10.990 €


 FCA Importers – Fiat


Osnovna cena: 14.490 €
Popust: 3.500 €
Že za 10.990 €


Oblika in zunanjost

Dinamičen avtomobil s sodobno obliko ponuja toliko prostora, kot ga potrebujete za svoje življenje, in to z dolžino le 4,37 metra. Na kratko: preprosta eleganca.

Elegantna in trdna mreža hladilnika z meglenkama, ki vključuje kromirane vstavke in zračne odprtine za največjo aerodinamično učinkovitost.

Kompaktni, športni oblika in streha: živahna zmogljivost in značaj.

Zadnji športni odbijač s spojlerjem in ozke luči, ki so umerjene navzdol, ter 440-litrski prtljažnik.

Notranjost in prostor

Petvratna različica modela Fiat Tipo je zasnovana za največje udobje voznika in potnikov. V notranjosti lahko udobno sedi do 5 zelo visokih odraslih – do višine 1,87 metra na sprednjih sedežih in 1,80 metra na zadnji klopi –, saj imajo vsi dovolj prostora za komolce. Za skrajni občutek svobode. Za vse.

Občutek svobode znotraj in zunaj

Petvratni Tipo na sprednjih in zadnjih sedežih ponuja največ prostora za noge v razredu. Zato, ker razume, kako pomembno je sprostitev.

Podrobnosti v notranjosti

Volanski obroč in glava prestavne ročice v črnem eko usnju, ki se mu ni mogoče upreti.

Kliknite...

Glasba? Kliknite. Klimatska naprava? Kliknite. Dohodni klic? Kliknite. V petvratnem Tipu lahko vse naredite s klikom.

Tehnologija Uconnect

Vgrajena tehnologija je del serijske opreme ter vključuje 5- ali 7- palčni HD zaslon na dotik in sistem Uconnect za glasbo ali zemljevide.

Odlagalni predali

Fiat Tipo s petimi vrati ima do 9 odlagalnih predalov s skupno prostornino 12 litrov, zato boste imeli vedno dovolj prostora za shranjevanje predmetov.

Sedeži in udobje

Nič več prerivanja, da bi...

Srednji zadnji sedež v petvratni različici modela Fiat Tipo je zasnovan kot popolnoma uporaben sedež z dovolj prostora za noge, da bo vsaka vožnja prijetna. Ali na srednjem sedežu ne sedi nihče? Uporabite naslon za roke med dvema stranskima sedežema: vanj je vgrajeno tudi držalo za plastenke.

Voznikov sedež

Vse udobje, ki si ga zaslužite: ergonomski sedež z bočno oporo in električno nastavitvijo ledvenega dela. Volanski obroč, stopalke in sedež so popolnoma poravnani. Vse imate pod nadzorom z enim dotikom.

Pet udobnih sedežev z razgledom

Brezkompromisna videz in udobje: Fiat Tipo ponuja pet udobnih in ergonomskih sedežev z oporo z oblazinjenjem iz tkanine ali eko usnja. Poleg tega ponuja tudi največ prostora za noge v razredu, da boste lahko okolico opazovali v popolnem udobju.

Prtljažnik

Vanj lahko spravite celo življenje. Praktičnost je glavna prednost petvratne različice modela Fiat Tipo: zato prtljažnik ponuja prostornino 440 litrov, kar je največ v razredu. To pomeni, da lahko vsak član družine s seboj vzame svoj kovček.