Ne strinjam se z uporabo piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov


Osnovna cena: 16.490 €
Popust: 2.000 €
Že za 14.490 €


 FCA Importers – Fiat


Osnovna cena: 16.490 €
Popust: 2.000 €
Že za 14.490 €


Tehnologija

Vrhunska tehnologija, duh križanca

Kdo pravi, da križanec pomeni nizko tehnologijo? Novi 500L Cross kar prekipeva od vrhunske tehnologije – kot sta gumb za izbiro načina vožnje s tremi načini ter radijski sprejemnik UCONNECT™ HD LIVE s 7-palčnim zaslonom na dotik in vhodom USB. Da nariše nasmeh na vaš obraz, ko ste na cesti. Raziščite svet in delite svoje izkušnje.

Novi radijski sprejemnik UCONNECT™ HD...

Radijski sprejemnik z novim 7-palčnim zaslonom na dotik vam omogoča, da z dotikom izbirate med svojimi seznami predvajanja in priljubljenimi radijskimi postajami ter dostopate do vseh drugih funkcij vgrajenega sistema. Del njega je tudi vhod USB, da lahko povežete združljivo zunanjo napravo za predvajanje skladb in uporabljate aplikacije v napravi.

Pametna kamera za vzvratno vožnjo

Vsaka pustolovščina vas odpelje na zahtevne ceste, vendar nekaterih preprosto ni mogoče premagati. Zato se lahko samo obrnete in odpeljete v drugo smer. Brez skrbi: ko prestavite v vzvratno prestavo, se vklopi kamera za vzvratno vožnjo, na zaslonu novega 500L Cross pa se pojavi jasna in ostra slika območja za vami. Zaradi dinamične mreže bo manevriranje mala malica, tako da ne boste zašli v težave.

Vozite se po svojih željah

Nov gumb za izbiro načina vožnje na sredini sredinske konzole omogoča izbiro med tremi načini vožnje (Normal, Traction+ in Gravity Control), s katerimi lahko prilagodite odzivanje avtomobila na vrsto ceste pred sabo. Tako se bo vsaka vožnja v vašem 500L Cross zdela preprosta.

Apple CarPlay

V novem 500L deluje tudi Apple CarPlay. Apple CarPlay je najpametnejši in najvarnejši način uporabe iPhona v avtomobilu. Zaradi glavnih aplikacij in funkcij, ki so bile razvite prav za CarPlay na zaslonu vašega modela 500L Wagon, lahko prejemate obvestila o prometu, opravljate telefonske klice, pošiljate in prejemate sporočila SMS ter poslušate glasbo, ne da bi odvrnili pozornost s ceste. S sistemom Siri lahko z zvočnimi ukazi upravljate glavne funkcije v pametnem telefonu oziroma uporabite zaslon na dotik ali tipke za upravljanje na volanskem obroču. Če želite izvedeti, katere naprave so združljive, kliknite tukaj.

Android Auto™

Novi 500L Wagon je združljiv z aplikacijo Android Auto. Android Auto poenostavi dostop do vsebine in aplikacij med vožnjo, ne da bi bila pri tem ogrožena vaša varnost. Zaradi preprostega, intuitivnega vmesnika se bodo aplikacije na zaslonu vašega modela 500L Wagon pojavile na organiziranih, preprosto berljivih straneh. V Google Zemljevidih lahko sproti prejemate obvestila o prometu in več drugih obvestil, z najboljšo prostoročno tehnologijo pa lahko opravljate klice ter pošiljate in prejemate sporočila, ne da bi morali odmakniti dlani z volana. Če želite izvedeti, katere naprave so združljive, kliknite tukaj.

Zmogljivost in varnost

Varnostne blazine

Vrhunska pasivna varnost. Nihče ne poskrbi za vašo družino tako kot družina 500L. Zato smo v 500L Cross vgradili do 7 varnostnih blazin.

Avtonomno zaviranje v mestu

Ne zaviramo vašega navdušenja. S sistemom avtonomnega zaviranja v mestu si privoščite užitek v varni vožnji. Sistem s sprednjim laserskim tipalom zaznava razdaljo od morebitnih ovir spredaj pri hitrostih do 30 km/h in po potrebi avtonomno zavira, da prepreči ali ublaži trčenje. Novi 500L Cross vas v nobenem primeru ne bo pustil na cedilu.

ESC

Popolna stabilnost. Vozite brez skrbi: imate vrhunske sisteme, ki skrbijo za varnost vaše družine. Elektronski nadzor stabilnosti (ESC) zagotavlja, da boste z novim 500L Cross imeli popoln nadzor v izrednih razmerah in na spolzkih površinah. Sistem vključuje samodejno preprečevanje zdrsa pogonskih koles z zaviranjem (ASR) in uravnavanje navora motorja (MSR), pomoč pri speljevanju v klanec (Hill Holder), sistem proti blokiranju koles (ABS), elektronski sistem proti prevračanju vozila (ERM) in dinamični krmilni navor (DST).

Hill Holder

Želite premagati goro? 500L Cross vam omogoča lažje speljevanje tudi na strmih klancih, saj sistem Hill Holder prepreči lezenje vozila nazaj, ko spustite sklopko.

Vodljivost

Vse je pod nadzorom. 500L Cross vam vedno pomaga: zato ima dinamični krmilni navor (DST), ki izboljša vodljivost tako, da aktivno sproži ustrezno odzivanje krmiljenja.

ERM

Varnost v vseh okoliščinah. Elektronski sistem proti prevračanju vozila (ERM) je najsodobnejši sistem, ki pomaga poskrbeti za vašo varnost tako, da prepozna nevarnost prevračanja in ga prepreči.