Jamstvo FIT in Jamstvo Fiat 5 Plus

JAMSTVO FIT

Redno vzdrževanje vozila je vitalnega pomena za dobro kondicijo vašega vozila in varno vožnjo. Pri vožnji v Sloveniji veljajo pogoji, ki jih stroka označuje kot težje (klimatske razmere, krajše relacijske vožnje, pretežno mestne vožnje, ipd.), zato je redno servisiranje potrebno izvajati skladno z navodili za uporabo in vzdrževanje vozila ter upoštevati vse časovne in kilometrske omejitve. V želji, da bi bilo vaše vozilo vedno tehnično brezhibno, ponujamo voznikom osebnih vozil FIAT, storitev Jamstvo FIT.

 

Kdo lahko koristi Jamstvo FIT?

Jamstvo FIT lahko pridobi le član kluba zvestobe »Moj Fiat«, ne glede na starost vozila in ne glede na število prevoženih kilometrov. Edini pogoj je, da se opravi predvideni redni servis po načrtu programiranega vzdrževanja na vsakih 15.000 km za bencinske/hibridne/električne motorje ali 20.000 km za dizelske oziroma najmanj enkrat letno (velja tisti pogoj, ki nastopi prej) pri pooblaščenem servisu. Ravno tako je v času do naslednjega programiranega vzdrževanja potrebno vsa morebitna popravila opraviti izključno v pooblaščeni servisni mreži. Pred aktiviranjem Jamstva FIT morajo biti odpravljene vse morebitne pomanjkljivosti na vozilu, ki so nastale zaradi pomanjkljivega ali neustreznega izvajanja rednih servisov v preteklosti. Ravno tako se morajo odpraviti tudi vse nepravilnosti, ki so bile ugotovljene v sklopu rednega servisa.

• Jamstva FIT ni mogoče pridobiti za vozila, kot so taksi službe, ambulantna vozila, vozila za plačan prevoz oseb ali stvari, vozila, ki se uporabljajo za dirke ali rally-je.

• Jamstva FIT ni mogoče pridobiti za avtodome in posebna predelana vozila.

 

Kaj vse krije in koliko časa traja?

Jamstvo FIT je jamstvo za vse opravljene posege in vgrajene originalne nadomestne dele v okviru izvajanja rednega servisiranja po načrtu programiranega vzdrževanja. Z izvajanjem rednih servisov po načrtu programiranega vzdrževanja vozilo pridobi stalno jamstvo na vse originalne nadomestne dele in priporočena maziva (vsi filtri, svečke, zobati jermeni in napenjalci, klinasti jermeni, tesnila pokrovov ventilov, tekočine, olja, maziva ipd.) do naslednje predvidene zamenjave skladno z načrtom programiranega vzdrževanja. Jamstvo FIT velja vse do naslednjega predvidenega rednega servisa po načrtu programiranega vzdrževanja, kot ga predpisuje proizvajalec. Ob izteku predvidenih prevoženih kilometrih ali ob nastopu časovne omejitve, storitev Jamstvo FIT avtomatsko zapade.
 

Posebna ugodnost!

Jamstvo FIT zagotavlja brezplačno vleko okvarjenega ali poškodovanega vozila do najbližjega pooblaščenega serviserja. Brezplačna telefonska številka asistence za Jamstvo FIT:

24 UR NA DAN, VSE LETO
080 19 16

Geografska pokritost je omejena na Slovenijo.
 


 

JAMSTVO FIAT 5 PLUS

Jamstvo Fiat 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Fiat, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Jamstvo Fiat 5 Plus prejmete ob nakupu novega vozila Fiat v primeru financiranja preko Summit Leasing, omogoča pa vam brezskrbno uporabo vašega vozila tudi po izteku 2-letne splošne garancije, vse do 5. leta starosti ali do skupno 120.000 prevoženih kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej). Jamstvo Fiat 5 Plus prinaša številne prednosti, ki poskrbijo, da na kilometre, prevožene z vozilom Fiat, ostanejo izključno prijetni spomini:

• prihranek pri vzdrževanju vozila, saj ste zavarovani pred nepredvidenimi stroški popravil;

• vzdrževanje vozila v pooblaščeni servisni mreži s strokovno usposobljenim kadrom ter uporaba originalnih nadomestnih delov, kar še dodatno podaljšuje življenjsko dobo vozila in skrbi za maksimalno zmogljivost;

• številne ugodnosti storitve Asistenca Fiat, ki vam zagotavlja 24-urno pomoč doma in na cesti;

• dodana vrednost pri nadaljnji prodaji vozila, saj je Jamstvo Fiat 5 Plus prenosljiva.

 

Z jamstvom Fiat 5 Plus vam ostane le ena skrb – redno vzdrževanje vozila Fiat.
 


Splošni pogoji | Pogodba