PANORAMSKA STREHA

Uživajte ob pogledu v nebo in naravo vsakič, ko ste v vozilu.

ZA SVETLEJŠO PRIHODNOST

Žarometi LED »Infinity« vam bodo jasnejši pogled na cesto zagotavljali s prenovljenim, a še vedno prepoznavnim videzom modela 500.

IZ PRETEKLOSTI V PRIHODNOST

Smerniki LED so bili ustvarjeni po navdihu osnovnega sloga modela Fiat 500 iz leta 1957. To je dediščina, ki se poklanja enakemu duhu, ki je navdahnil našo preteklost in nas bo vodil v prihodnost.

LAŽJE ODPIRANJE VRAT OD PRVEGA DOTIKA

Prenovljena električna kljuka vrat z e-ključavnico bo videti preprostejša in bo lažja za uporabo kot pri katerem koli modelu 500 doslej. Preprosto pritisnite gumb na notranji strani kljuke, da odklenete vrata in udobno vstopite v vozilo.

LITA PLATIŠČA R17

Legendaren od vrha do tal z dvobarvnimi litimi platišči R17 z diamantnim leskom.

POSEBEN ZNAK

Ker si prvi električni avtomobil znamke Fiat zagotovo velja zapomniti.

KLJUČ V OBLIKI PRODNEGA KAMNA

Eleganten ključ z elektronskim jedrom v ohišju v obliki prodnega kamna, izdelan iz materiala na biološki osnovi z imenom Durabio.

ARMATURNA PLOŠČA

Armaturna plošča v okolju prijaznem usnju prinaša, kar zadeva obliko, spremembo v smeri bolj trajnostne prihodnosti.

UŽIVAJTE V PROSTORU

Revolucija na področju notranjega prostora se začne z odsotnostjo sredinske konzole, kar prinaša več prostora in udobja.

SEDEŽI V OKOLJU PRIJAZNEM USNJU Z MONOGRAMOM

Brez usnja, z vtisnjenim znakom Fiat, zelo prilagodljivi s šestsmerno nastavitvijo in bolje zaobjamejo potnika. Slog sedežev gre s trajnejšo inovacijo z roko v roki z eleganco in udobjem.

INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM Z NAVIGACIJO IN 10,25-PALČNIM ZASLONOM

Poslušajte glasbo, uporabljajte navigacijo in povežite svoje naprave. Vmesnik v slogu pametnega telefona na 10,25-palčnem zaslonu na dotik, hitra povezava Bluetooth, združljivost z brezžičnimi sistemi zrcaljena zaslona pametnega telefona – neprekosljivo informacijsko-razvedrilno doživetje.

LEGENDARNA ZNAČILNOST

Poseben logotip s klasičnim znakom 500 poudarja volanski obroč, ki je preoblikovan tako, da spominja na osnovni slog dvokrakega volanskega obroča pri modelu Fiat 500 iz leta 1957.